Oletko motivoitunut vai sitoutunut tavoitteeseesi?

Oletko motivoitunut vai sitoutunut tavoitteeseesi? Lue kuinka motivaatio ja sitoutuminen tavoitteeseen eroavat ja kuinka pitää motivaatio yllä vastoinkäymistenkin edessä.

Lue lisää

YLIRASITUSTILA – VAIN URHEILIJAN ONGELMA?

Superkompensaatiovaikutus, eli kuormitus ja elimistön siihen adaptoituminen on elimistön perustoimintoja, joka on syytä ottaa huomioon harjoitusohjelmia suunnitellessa ja suorittaessa. Oikeassa suhteessa annosteltu kuormitus suhteessa palauttaviin tekijöihin (ravinto ja lepo) tuo harjoitettuihin ominaisuuksiin adaptaatiota, eli kehitystä entistä paremmalle tasolle (kuva 1.) . Jos kuormituksesta palautumiseen ei anneta riittävästi aikaa (ravintoa ja lepoa), keskushermosto ei ehdi palautua […]

Lue lisää

MATIAS SAVON MENTAALIVALMENNUKSEN TULOKSIA

Tässä blogikirjoituksessa enduron SM- ja MM-sarjaa kiertävä Matias Savo kertoo mitä tuloksia jo yksi mentaalivalmennuskerta voi tuoda tullessaan.

Lue lisää

Mikon mietteitä BADASS- ja TOTAL MASS-treeneistä ja tulevasta syksyn kuvioista

Lue Mikon mietteitä rasvanpoltto- ja lihasmassakausien tiimoilta ja syksyn kuvioista 🙂

Lue lisää

MIKSI TREENEISTÄ TULEE JOSKUS TULOSTA JA JOSKUS EI?

Mistä johtuu, että treeneistä joskus saa tulosta ja toisinaan ei? Tero kertoo uusimmassa blogikirjoituksessaan tuloksellisen treenaamisen menestyksen kulmakivet.

Lue lisää

BADASS-treeniohjelma vedetty läpi!

3kk treenejä takana, käy lukee miten meni! 😉

Lue lisää

ERIKOISMENETELMILLÄ TREENEIHIN LISÄÄ TEHOA?

Kuntosaliharjoittelu ei enää tietyn ajan jälkeen tuo lihakseen toivotunlaista tuntumaa, vaan lihas vaatii kehittyäkseen lisää kuormitusta uuden harjoitusohjelman muodossa. Onneksi on olemassa myös erikoismenetelmiä, joiden avulla entiseenkin harjoitusohjelmaan saa lisää tehoa. Lue tästä lisää erikoismenetelmien käytöstä omissa treeneissäsi.

Lue lisää

Toisesta BADASS-jaksosta kolmanteen BADASS-jaksoon sekä asiaa palautumisesta

Vielä mennään, mitä luvassa kolmannella jaksolla?

Lue lisää

BADASS-mietteitä

Mitä mietteitä Katille on herännyt BADASS-treenejen suhteen?

Lue lisää

Vieraileva tähti Marko mukana BADASS-patteriharjoituksissa

BADASS… Tässä tekstissä jaan mietteitäni muutamista vierailevana tähtenä Teron ja Mikon mukana treenaamistani BADASS-treeneistä.

Lue lisää

Pysy ajantasalla seuraamalla myös

>> <<